Guest post by the team at Harness
The adoption and need for Chaos Engineering is growing in the cloud native ecosystem. Chaos Engineering will have a larger presence in Detroit, Michigan with an exciting KubeCon + CloudNativeCon NA co-located event, the first-ever Chaos Day. It is a one-day conference happening on the 25th of October that explores Chaos Engineering case studies and their impact on the future of cloud native DevOps.
Under CNCF leadership, the ecosystem around Chaos Engineering has flourished in the last few years. This event hosts a few sessions by the LitmusChaos end users where real-world case studies are discussed. Industry experts are coming together for a panel discussion around the current state of chaos engineering and sharing their experiences. Enterprise adoption of open source technologies needs strong backing from vendors that can provide enterprise support. Harness, the modern software delivery platform vendor is also hosting a few sessions about the role of Chaos Engineering in CD pipelines and the larger CI/CD ecosystem benefits.
Here is the detailed agenda:
|8:30 AM||30 mins||Registration|
|9:00 AM||30 mins||Opening Keynote||How Chaos Engineering Accelerates Cloud Native Adoption and Transforms Reliability||Uma MukkuraHead of Chaos Engineering, HarnessLitmusChaos Founder and Maintainer|
|9:30 AM||30 mins||Presentation 1||LitmusChaos Community Spotlight: Driving Cloud Native Maturity with Chaos Engineering||Bianca JiangCloud Architect, HCL SoftwareLitmusChaos Community Member|
|10:00 AM||45 mins||Presentation 2||How to Adopt Chaos Engineering in CI/CD Systems to Achieve Shift Left Reliability||Avan MathurDirector of Product Management, Harness|
|10:45 AM||15 mins||Break|
|11:00 AM||30 mins||Presentation 3||Scaling Chaos Engineering with GitOps||Dave NielsenSr. Director Community Relations, Harness|
|11:30 AM||60 mins||Lunch|
|12:30 PM||30 mins||Presentation 4||LitmusChaos Community Spotlight: The Instrumental Role of LitmusChaos in Our Reliability Strategy||Crystal LamLead Software Engineer, Dow JonesLitmusChaos Community Member|
|1:00 PM||30 mins||Presentation 5||How to Run a Chaos Day to Level Up your Organization||Matt SchillerstromProduct Marketing, Harness|
|1:30 PM||30 mins||Presentation 6||LitmusChaos Community Spotlight: CNCF Journey with LitmusChaos||Karthik SatchitanandPrincipal Software Engineer, HarnessLitmusChaos Founder and Maintainer|
|2:00 PM||60 mins||Panel||Chaos Panel Discussion|
Raj VadherajuSr. Enterprise Architect, Fidelity National Information Services
Ramiro BerrellezaFounder and CEO, Okteto
Kiran MovaOpen Source Leader, VMWare Tanzu
Uma MukkuraHead of Chaos Engineering, HarnessLitmusChaos Founder and Maintainer
|3:00 PM||30 mins||Presentation 7||HOLD||TaylorCNCF ConformanceLitmusChaos Community Member|
|3:30 PM||30 mins||End||Wrap-up & Drawing||Matt SchillerstromProduct Marketing, Harness|
If you are attending KubeCon + CloudNativeCon North America 2022 in person then this is an event you don’t want to miss out on as it features immense insights and great interactions featuring the Chaos Engineering transformational technology.
Click here to register for KubeCon + CloudNativeCon and add this workshop/event to your registration.
If you are already registered for KubeCon + CloudNativeCon, please modify your registration to add-on this workshop/event.
Hurry Up!!! (We have limited seats)
1 Washington Blvd · Detroit, MI